
Вам знадобиться:
- Зелена гречана крупа – 150 г;
- Сир пармезан – 20 г;
- Печериці – 50 гр;
- Гливи – 50 гр;
- Лисички – 40 гр;
- Селера – 20 гр;
- Цибуля – 20 гр;
- Кріп – 5 гр;
- Сметана – 200 гр;
- Цукор – 20 гр;
- Вершки 35% – 50 мл;
Крок 1
Змішати сметану, цукор та вершки, прибрати в морозилку мінімум на 4 години.
Крок 2
Відварити зелену гречку до аль-денте.
Крок 3
Обсмажити цибулю, селера, гриби на вершковому маслі на середньому вогні до золотистої скоринки. Невелику порцію грибів відкласти для сервірування страви.
Крок 4
У сковорідку з грибами додати|добавляти| зелену гречку, пармезан і ретельно перемішати.
Крок 5
Сервірувати страву в тарілку. Зверху посипати тертим пармезаном, кропом, смаженими грибами та шматочками солодкої замороженої сметани.