Skip to content Skip to footer

Зелена гречка з грибами та пармезаном

Вам знадобиться:

  • Зелена гречана крупа – 150 г;
  • Сир пармезан – 20 г;
  • Печериці – 50 гр;
  • Гливи – 50 гр;
  • Лисички – 40 гр;
  • Селера – 20 гр;
  • Цибуля – 20 гр;
  • Кріп – 5 гр;
  • Сметана – 200 гр;
  • Цукор – 20 гр;
  • Вершки 35% – 50 мл;

Крок 1

Змішати сметану, цукор та вершки, прибрати в морозилку мінімум на 4 години.

Крок 2

Відварити зелену гречку до аль-денте.

Крок 3

Обсмажити цибулю, селера, гриби на вершковому маслі на середньому вогні до золотистої скоринки. Невелику порцію грибів відкласти для сервірування страви.

Крок 4

У сковорідку з грибами додати|добавляти| зелену гречку, пармезан і ретельно перемішати.

Крок 5

Сервірувати страву в тарілку. Зверху посипати тертим пармезаном, кропом, смаженими грибами та шматочками солодкої замороженої сметани.