2000-го року ми запустили першу виробничу лінію гречаної крупи.
Якість нашої продукції була гідно оцінена клієнтами компанії. Ми взяли на себе сміливість розвиватись далі і придбали перші в Україні італійські виробничі лінії для виготовлення пасти.
Сьогодні у нашому арсеналі вже 5 виробничих цехів, обладнаних італійським виробником Pavan та Braibanti.
Повністю автоматизоване виробництво макаронів і пасти, є запорукою безпеки та якості готової продукції. Завдяки особливостям потужного обладнання та застосування сучасних технологій, ми пропонуємо найкращу якість продукту на ринку.
Наш персонал уважно стежить за якістю кожної партії продукції в кожному з наших цехів. Контроль за показниками відбувається 24 години на добу.
Кожна партія, яка виходить із цеху, перевіряється у нашій власній лабораторії та зберігається в журналі реєстрацій якості продукту.
Повністю автоматизоване виробництво макаронів і пасти, є запорукою безпеки та якості готової продукції. Завдяки особливостям потужного обладнання та застосування сучасних технологій, ми пропонуємо найкращу якість продукту на ринку.
Наш персонал уважно стежить за якістю кожної партії продукції в кожному з наших цехів. Контроль за показниками відбувається 24 години на добу.
Кожна партія, яка виходить із цеху, перевіряється у нашій власній лабораторії та зберігається в журналі реєстрацій якості продукту.
Співвласник
компанії
Директор
макаронного виробництва
Директор круп'яного
виробництва
Директор
виробництва флексодруку
Головний
технолог
Керівник
відділу продажів
Начальник
відділу кадрів
У нас суворий контроль співробітників і результату. Кожен працівник, переступаючи поріг виробництва, дотримується та відповідає всім нормам санітарного контролю. Це наша взаємна відповідальність один перед одним та клієнтом.
Завдяки такому підходу, де всі відповідають за кінцевий результат – ми досягли таких висот.
Якість та безпека продукції додатково контролюється у незалежних сертифікованих ДСТУ ISO 17025 лабораторіях.
FSSC 22000 – cертифікація системи продуктового виробництва.
Система управління екологічними питаннями з виробництва, що пов’язана з виготовленням готової продукції.