Макарони з круглим перетином.
Традиційно подають з легкими соусами на основі риби та морепродуктів або соусом болоньезе.
Італійські макарони у вигляді коротких трубочок з діагонально зрізаним краєм. Як правило, ці макарони варять аль денте і подають з томатно-м'ясними соусами.
Коротка тонка паста з круглим перетином.
Виготовлена з борошна вищого ґатунку. Традиційно подають із легкими соусами з томатів або в супах.
Коротка паста у формі ребристих трубочок із прямим зрізом.
Відмінно підходить до будь-яких кулінарних експериментів.
Макарони у вигляді спіралі.
Спіраль варять до стадії аль денте та подають з томатними соусами. Також ці макарони додають у холодні салати.
Паста невеликого розміру. Виконана у формі "гребеня". Виготовлена з борошна вищого гатунку і відмінно тримаэ смак в процесі готування.
Коротка паста у формі човників.
Завдяки зручній формі ідеально змащуються будь-яким соусом.
Паста у формі великих човників.
Чудово поєднується з м'ясними соусами, завдяки формі, що утримує начинку.
Макаронні вироби у вигляді великої згорнутої трубочки.
Добре поєднується з соусами з м'яса, риби, овочів та різних видів сиру.
Макаронні вироби у формі згорнутої трубочки.
Будуть смачними та привабливими навіть із простим томатним соусом із кількома свіжими травами та невеликою кількістю пармезану.
Спіралеподібні трубочки - лідер із утримування на поверхні соусів.
Гармонують з різніми соусами з овочів, м'яса, риби, різних сирів та ін. Також відмінно підходять для приготування запіканок.
Коротка стрічкоподібна паста.
Підходить для супів та до легких соусів. Відмінно поєднується із соусом песто.
Коротка фігурна паста оригінальної форми.
Відмінно підходить до густих м'ясних та рибних соусів. Ідеальна для салатів.
Коротка паста з ребристою поверхнею.
Цей вид макаронних виробів чудово поєднується із щільними насиченими соусами з м'яса та сирів з додаванням грибів.
Ми можемо випустити всю вищезгадану продукцію під вашим брендом за 30 днів.