Skip to content Skip to footer

Фузіллі з куркою та овочами

Фузіллі- класичні італійські макаронні вироби. Завдяки своїй формі вони ідеально утримують на поверхні будь-який соус. Фузіллі найкраще підходять до соусів на основі м’яса або сиру Рікотта, але так само хороші в поєднанні з овочевими соусами, приготованими на основі томатного соусу з баклажанами, солодким перцем, оливками і каперсами. Також фузіллі прекрасно розкривають свою індивідуальність в свіжості салатів.

ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 200 г. макаронних виробів “ФУЗІЛЛІ” від ТМ “ЯРКА”;
  • 350 г. курячого філе;
  • 1 шт.  цибулі;
  • 1/2 шт. цукіні;
  • 1шт.  болгарського перцю;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ч.л солі;
  • 1/5 ч.л. меленого шафрану;
  • 1/5 ч.л. меленої паприки

КРОК 1

У підсолену воду відправте варити макаронні вироби “ФУЗІЛЛІ” від ТМ “ЯРКА”.

Помішуючи, на слабкому вогні варити 7- 10 хвилин, до стану al dente (злегка недоварена).

Злийте воду. Куряче м’ясо помийте, обріжте все зайве і наріжте смужками.

КРОК 2

На розігрітій оливковій олії обсмажте куряче м’ясо хвили 3-4 . Сильно засмажувати не потрібно. Головне, щоб на шматочках з’явилася оболонка, що зберігає сік усередині.

Зніміть курку зі пательні.

КРОК 3

Цукіні та солодкий перець помийте, цибулю очистіть. Все наріжте довільно, але не надто дрібно.

КРОК 4

Відправте овочі на пательню і добре підсмажте, помішуючи- 5 хвилин.

КРОК 5

Перекладіть курку назад до пательні, додайте сіль та спеції, долийте 100 мл. води, або курячого бульйону. Накрийте кришкою та протушкуйте 10 хвилин на слабкому вогні.

КРОК 6

Перекладіть до пательні відваренні ФУЗІЛЛІ.

КРОК 7

Все перемішайте і дайте настоятися під закритою кришкою хвилин 5. Страва готова!

Перед подачею можна присипати пасту з куркою та овочами свіжою зеленню, подати до неї свіжі овочі та соуси.

СМАЧНОГО !!

Leave a comment