Фузіллі- класичні італійські макаронні вироби. Завдяки своїй формі вони ідеально утримують на поверхні будь-який соус. Фузіллі найкраще підходять до соусів на основі м’яса або сиру Рікотта, але так само хороші в поєднанні з овочевими соусами, приготованими на основі томатного соусу з баклажанами, солодким перцем, оливками і каперсами. Також фузіллі прекрасно розкривають свою індивідуальність в свіжості салатів.
ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:
КРОК 1
У підсолену воду відправте варити макаронні вироби “ФУЗІЛЛІ” від ТМ “ЯРКА”.
Помішуючи, на слабкому вогні варити 7- 10 хвилин, до стану al dente (злегка недоварена).
Злийте воду. Куряче м’ясо помийте, обріжте все зайве і наріжте смужками.
КРОК 2
На розігрітій оливковій олії обсмажте куряче м’ясо хвили 3-4 . Сильно засмажувати не потрібно. Головне, щоб на шматочках з’явилася оболонка, що зберігає сік усередині.
Зніміть курку зі пательні.
КРОК 3
Цукіні та солодкий перець помийте, цибулю очистіть. Все наріжте довільно, але не надто дрібно.
КРОК 4
Відправте овочі на пательню і добре підсмажте, помішуючи- 5 хвилин.
КРОК 5
Перекладіть курку назад до пательні, додайте сіль та спеції, долийте 100 мл. води, або курячого бульйону. Накрийте кришкою та протушкуйте 10 хвилин на слабкому вогні.
КРОК 6
Перекладіть до пательні відваренні ФУЗІЛЛІ.
КРОК 7
Все перемішайте і дайте настоятися під закритою кришкою хвилин 5. Страва готова!
Перед подачею можна присипати пасту з куркою та овочами свіжою зеленню, подати до неї свіжі овочі та соуси.
СМАЧНОГО !!