З давніх- давен млинці займають гідне місце на столі кожної господині. Вони вважаються однією з перших борошняних страв, що з’явилися на слов’янській кухні і зберегли свої властивості до сьогодні. Існує маса рецептів їхнього приготування.
Традиційні млинці можуть виступати як самостійне блюдо так і з різними добавками і соусами. В якості начинки використовують сир чи м’ясо, лісові ягоди чи рибу, ікру чи гриби, креветкове м’ясо чи твердий сир.
ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:
КРОК 1
Вилийте половину кефіру в одну ємність, а іншу половину в іншу ємність. В одну частину всипте соду та перемішайте.
КРОК 2
В іншу частину додайте яйця, сіль, цукор та перемішайте. Додайте сир і пробийте занурювальним блендером. Продовжуючи збивати влийте масло і всипте борошно.
КРОК 3
Влийте другу частину кефіру з содою і ще раз добре збийте до однорідної консистенсії. Тісто має бути густішим за звичайний млинець.
КРОК 4
Розжарюйте пательню і вилийте туди трохи більше тіста, ніж на звичайні млинці. Змащувати пательню олією не потрібно. Накрийте кришкою та обсмажуйте на помірному вогні до рум’яності з обох боків.
СМАЧНОГО!!!