Skip to content Skip to footer

Традиційна томатна паста

Для того, щоб поринути в атмосферу Італії, не обов’язково далеко їхати. Достатньо приготувати класичну страву італійської кухні. Для цього рецепту ідеально підійде наша паста Спагетті від ТМ “Ярка”, виконана з борошна вищого ґатунку. Вона має вишуканий смак та чудово поєднується з томатними соусами.


Вам знадобиться:

Паста “Спагетті” – 200 гр;
Протерті томати – 400 гр;
Часник – 2 зубчики;
Оливкова олія – 2 ст.л.;
Пармезан – 50 г;
Сіль.


Крок 1

Наша паста “Спагетті” виконана з вищих сортів борошна, тому якщо ви хочете приготувати її з томатним соусом, то для ідеального смаку її варто варити у підсоленій воді приблизно 7-9 хвилин.

Крок 2

За 3 хвилини до закінчення варіння пасти, кладемо в розігріту з оливковою олією сковорідку очищені зубчики часнику. Смажимо часник хвилину, щоб він віддав маслу свій запах. Потім виймаємо зубчики і виливаємо в сковорідку протерті томати, прогріваємо до кипіння. Для повноти смаку та аромату радимо покласти в сковорідку свіжі листочки чебрецю, або сушений орегано, або базилік.

Крок 3

Вимикаємо спагетті та акуратно зливаємо всю зайву воду. Далі необхідно відразу ж помістити пасту в томатний соус і добре перемішати. Прогріваємо разом усі хвилину і вимикаємо.

Крок 4

Для подачі рекомендуємо посипати пасту тертим пармезаном і прикрасити листком базиліка.