Skip to content Skip to footer

Вівсяне печиво з родзинками та горіхами






					

Ви часто купуєте не смачне вівсяне печиво? То гірке, то тверде, то відволожене. Простіше приготувати його самостійно з урахуванням усіх побажань. Мені дуже подобається рецепт печива з родзинками та горіхами. Спробуйте, це просто та смачно! 

ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • Вівсяні пластівці ТМ “ЯРКА”- 2 склянки
  • Вершкове масло- 100 г
  • Борошно ТМ “ЯРКА”- 2 ст.л.
  • Яйця курячі- 2 штуки
  • Цукор- 1ст.
  • Сіль- 0,25 ч.л.
  • Родзинки- півсклянки
  • Волоські горіхи- півсклянки

КРОК 1

Вершкове масло розтопіть на водяній бані.

КРОК 2

Волоські горіхи підсушіть на сковороді і подрібніть у блендері.

КРОК 3

Родзинки промийте, залийте окропом на 10 хвилин. Потім злити воду і викласти сушитися на рушник.

КРОК 4

Змішайте вівсяні пластівці, сіль, цукор, борошно, родзинки та горіхи.

КРОК 5

Додайте розтоплене вершкове масло і злегка збиті яйця.

КРОК 6

Перемішайте масу до однорідності та накрийте харчовою плівкою на 15 хвилин.

КРОК 7

Сформуйте руками невеликі коржики, викладіть на лист, застелений пекарським папером і випікайте 10-15 хвилин.

СМАЧНОГО!!!