Skip to content Skip to footer
Наша історія

Фабрика створена з любов'ю

gratis

2000-го року ми запустили першу виробничу лінію гречаної крупи.
Якість нашої продукції була гідно оцінена клієнтами компанії. Ми взяли на себе сміливість розвиватись далі і придбали перші в Україні італійські виробничі лінії для виготовлення пасти.

Сьогодні у нашому арсеналі вже 5 виробничих цехів, обладнаних італійським виробником Pavan та Braibanti.

Етапи виробництва

Як ми виготовляємо макарони

Про нас

Італійські виробничі лінії

70 %
Автоматизоване
виробництво

Повністю автоматизоване виробництво макаронів і пасти, є запорукою безпеки та якості готової продукції. Завдяки особливостям потужного обладнання та застосування сучасних технологій, ми пропонуємо найкращу якість продукту на ринку.
Наш персонал уважно стежить за якістю кожної партії продукції в кожному з наших цехів. Контроль за показниками відбувається 24 години на добу.

Кожна партія, яка виходить із цеху, перевіряється у нашій власній лабораторії та зберігається в журналі реєстрацій якості продукту.

Повністю автоматизоване виробництво макаронів і пасти, є запорукою безпеки та якості готової продукції. Завдяки особливостям потужного обладнання та застосування сучасних технологій, ми пропонуємо найкращу якість продукту на ринку.
Наш персонал уважно стежить за якістю кожної партії продукції в кожному з наших цехів. Контроль за показниками відбувається 24 години на добу.

Кожна партія, яка виходить із цеху, перевіряється у нашій власній лабораторії та зберігається в журналі реєстрацій якості продукту.

ПРАЦЮЄМО З ДУШЕЮ

Наша команда

Співвласник
компанії

Нічушкін Станіслав Сергійович

Директор макаронного виробництва

Бортульов Сергій Олександрович

Директор круп'яного
виробництва

Нагорний Іван Антонович

Директор виробництва флексодруку

Албу Сергій Вікторович

Головний
технолог

Шевченка Інна Данилівна

Керівник
відділу продажів

Сердюков Валерій Олександрович

Начальник
відділу кадрів

Рубаненко Маргарита Олексіївна

Наші сертифікати

Підтверджена якість

У нас суворий контроль співробітників і результату. Кожен працівник, переступаючи поріг виробництва, дотримується та відповідає всім нормам санітарного контролю. Це наша взаємна відповідальність один перед одним та клієнтом.

Завдяки такому підходу, де всі відповідають за кінцевий результат – ми досягли таких висот.

Якість та безпека продукції додатково контролюється у незалежних сертифікованих ДСТУ ISO 17025 лабораторіях.

FSSC 22000 – cертифікація системи продуктового виробництва.

Система управління екологічними питаннями з виробництва, що пов’язана з виготовленням готової продукції.

МИ РАДИ НАДІЙНОМУ ПАРТНЕРСТВУ

Стати представником у вашому регіоні